Subsidie actie Alphen a/d Rijn
Google reviews

Subsidie voor een groendak

Er zijn diverse instanties die subsidies aanbieden voor dakvergroening, waarvan de meest voorkomende afkomstig is van de gemeente. Daarnaast zijn er ook subsidies beschikbaar bij het waterschap, de provincie en andere organisaties. Meestal zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een subsidie gericht op het verminderen van de afvoer van hemelwater naar het riool. De specifieke voorwaarden en het subsidiebedrag kunnen variëren per instantie.

Subsidiecalculator

Bekijk direct de groendak subsidies voor jouw postcode op de service pagina van onze webmodule.

Hoe weet ik of ik subsidie kan krijgen?

Op de website van de gemeente kun je controleren of er een subsidie beschikbaar is voor het vergroenen van jouw dak. Helaas is deze informatie niet altijd even duidelijk aangegeven op de websites van alle gemeenten. Een handige alternatieve bron van informatie is de website www.groenesubsidiewijzer.nl. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare subsidies voor de aanleg van een groendak.

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikte subsidie, of als je geen zin hebt om dit zelf te onderzoeken, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen je graag verder!

Zelf een groendak samenstellen

Zelf een groendak samenstellen

Met onze module kun je gemakkelijk een groendak samenstellen naar wens. Je krijgt dan direct een prijsindicatie, de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen of om direct te bestellen via onze webshop.

Scroll to top