Subsidie actie Alphen a/d Rijn
Google reviews

Subsidie voor een groendak

Er zijn diverse instanties die subsidies aanbieden voor dakvergroening, waarvan de meest voorkomende afkomstig is van de gemeente. Daarnaast zijn er ook subsidies beschikbaar bij het waterschap, de provincie en andere organisaties. Meestal zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een subsidie gericht op het verminderen van de afvoer van hemelwater naar het riool. De specifieke voorwaarden en het subsidiebedrag kunnen variëren per instantie.

Subsidiecalculator

Vul hier je postcode in

Bekijk hieronder of je in aanmerking komt voor een subsidie voor jouw groendak! Vul je postcode in en vind het uit.

Hoe weet ik of ik subsidie kan krijgen?

Op de website van de gemeente kun je controleren of er een subsidie beschikbaar is voor het vergroenen van jouw dak. Helaas is deze informatie niet altijd even duidelijk aangegeven op de websites van alle gemeenten. Een handige alternatieve bron van informatie is de website www.groenesubsidiewijzer.nl. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare subsidies voor de aanleg van een groendak.

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikte subsidie, of als je geen zin hebt om dit zelf te onderzoeken, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen je graag verder!

Scroll to top