Subsidie actie Alphen a/d Rijn
Google reviews

Bezorging

Kies jij ervoor om een groendak te laten bezorgen? Wij doen er alles aan om onze producten zo goed mogelijk bij jou te bezorgen. Wij zetten ons voor de volle 100% in om onze sedumplantjes zo vers mogelijk bij jou te bezorgen. Om te voorkomen dat er misverstanden ontstaan beschrijven we hieronder waar wij bezorgen wat onze bezorgkosten zijn welke bezorgdagen we hanteren
informatie over de bezorging.

Waar wij bezorgen

In principe bezorgen wij door heel Nederland en alhoewel wij het standaard bezorgtarief hanteren voor het grootste deel van Nederland, hebben wij daarvoor één uitzondering. Wij leveren namelijk niet voor hetzelfde bezorgtarief op de waddeneilanden. Woon jij op de waddeneilanden en wil je toch een groendak laten bezorgen of laten aanleggen? Neem dan even contact met ons op en wij helpen je graag!

Wij hanteren de volgende standaardtarieven voor bezorging:

Palletvracht Nederland: €75,00

Welke bezorgdagen we hanteren

In principe leveren wij elke bestelling binnen 5 werkdagen. Uiteraard kun je ook aangeven wanneer je de bestelling graag wilt ontvangen. Wij leveren niet op maandag en in het weekend.

Let op: je kunt de bezorging tot uiterlijk: 72 uur van tevoren wijzigen

Informatie over de bezorging

Aflevering groendak

Wanneer wij jouw groendak komen afleveren is het wel heel handig dat jij thuis bent om het te ontvangen! Geef dus z.s.m. aan als het je toch niet lukt om op de bezorgdag thuis te zijn. Wij zoeken dan een geschikte plek om de materialen alsnog neer te zetten. Geef je meer dan 72 uur van te voren aan dat je de bezorgdag niet thuis bent dan kunnen we de bezorgdag nog veranderen.

Verpakkingsmateriaal

Wij willen natuurlijk zo groen mogelijk leveren. Maar zonder een pallet waarop onze producten staan, kunnen wij helaas niet leveren. Deze pallet is gemaakt van onbewerkt hout. Je kunt ervoor kiezen om dit weg te gooien, maar je kunt er ook iets leuks van maken!

Overmacht

Wij doen altijd ons best, maar soms heb je het zelf niet meer in de hand. Zo kan het zijn dat er heel veel mensen tegelijkertijd een groendak bestellen (begrijpelijk!). Omdat we werken met deze prachtige levende plantjes kan het voorkomen dat de levering daarom iets langer duurt.

Scroll to top